Werkplekconcept

Advies in werkplekconcepten

Jij wilt dat jouw medewerkers op optimale wijze hybride werken in een fijne werksfeer, zowel op kantoor als vanuit thuis. De inrichting en uitstraling van het (thuis)kantoor is hier in grote mate verantwoordelijk voor. Of je je werkplekconcept nu wilt optimaliseren of juist een volledig nieuw concept wilt inrichten, wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om te ondersteunen in dit uitgebreide traject.

Werkplekconcept: jouw werkomgeving klaar voor de toekomst

Om een succesvol werkplekconcept te ontwikkelen, spelen diverse zaken een rol. Denk hierbij aan de keuzevrijheid in de werklocatie, het doel van het kantoor, de behoefte van teams om elkaar te zien, de vergadercultuur en de mate van het ‘thuisgevoel’. Wij kijken samen met jouw organisatie naar de verschillende functionele behoeften die heersen onder medewerkers. Deze vormen wij vervolgens om tot een realistisch werkplekconcept dat naadloos aansluit bij de manier van werken in jouw organisatie en daarnaast volledig toekomstbestendig is.

Werkplekconcept: waar wij goed in zijn

Samen met opdrachtgevers en partners hebben wij al veel werkplekconcepten ontwikkeld. Ons stappenplan tot een effectief concept is telkens een succes gebleken. Onze aanpak werkplekconcept bestaat onder andere uit:

  • Literatuurstudie en field research om tot een goed afgewogen werkplekconcept te komen die past bij organisatiedoelstellingen en de marktontwikkelingen.
  • Creatie van het werkplekconcept ontwerp waarbij samen met de organisatie en/of architect de uitstraling en inrichting wordt weergeven, inclusief merkuitstraling, sfeer, meubilair en wandenplannen.
  • Uitwerking van het verandertraject om de hele organisatie adequaat mee te nemen in het nieuwe werkplekconcept.
  • Creatie van draagvlak bij het management, zodat zij als voorbeeld fungeren richting rest van organisatie wanneer het werkplekconcept in werking gaat.
  • Creatie van draagvlak bij alle eindgebruikers voor een praktijkgericht werkplekconcept dat volledig aansluit bij de organisatie.
  • Implementatie en operationalisering van hele traject, zodat de organisatie zich blijft focussen op de eigen core business.

Op zoek naar advies voor jouw (nieuwe) werkplekconcept?

Ook voor facilitair advies en huisvestingsadvies schakel je ons in:

Facilitair advies Huisvestingsadvies

Werkplekconcept

Waar we ons richten op het ontwerpen van praktische werkplekconcepten voor zowel overheidsinstanties als bedrijven. Bij Puur Partners begrijpen we het belang van een doordachte werkomgeving en streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Ons team van ervaren ontwerpers is toegewijd aan het leveren van functionele werkplekconcept ontwerpen die rekening houden met de unieke eisen van uw organisatie. Of het nu gaat om het verbeteren van de efficiëntie, het faciliteren van samenwerking of het creëren van een comfortabele werkomgeving, we streven naar oplossingen die praktisch en realistisch zijn.

Wat onderscheidt Puur Partners? Onze werkplekconcept aanpak is gebaseerd op een evenwichtige combinatie van functionaliteit en eenvoud. We houden rekening met uw organisatiecultuur, specifieke behoeften en budget, zonder de esthetische aspecten uit het oog te verliezen.

We integreren praktische overwegingen met de nieuwste trends op het gebied van werkplekconcepten, ergonomie en technologie. Of het nu gaat om traditionele kantoorindelingen, flexibele werkruimtes of vergaderfaciliteiten. We streven ernaar om werkplekconcepten te bieden die passen bij uw organisatie.

Onze dienstverlening gaat verder dan het ontwerp werkplekconcept alleen. Puur Partners begeleidt u gedurende het hele proces, van werkplekconcept tot uitvoering. We werken nauw samen met uw team om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan uw verwachtingen en praktisch uitvoerbaar is.

Bij Puur Partners streven we ernaar om functionele en realistische werkplekconcepten te leveren die uw organisatie ondersteunen. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we kunnen bijdragen aan een werkomgeving die aansluit bij uw visie en behoeften.