Puur Projectmanagement

Projectmanagement in facility management en huisvesting

Heb je een facilitair- of huisvestingsproject waar je volledig in vastloopt? Of kom je handen tekort? Wij ondersteunen jouw organisatie bij elk project van A tot Z. Het uitvoeren van gedegen projectmanagement op facilitair gebied is namelijk onze expertise. Onze Facilitaire Projectmanagers hebben de uitgebreide kennis en ervaring in huis om elk facilitair project tot een goed eind te brengen. Zo beschikken zij onder andere over het LEAN Greenbelt certificaat en werken ze volgens het GROTIK-principe.

Jouw project succesvol afgerond met onze effectieve aanpak

Het belangrijkste doel is dat het project in jouw organisatie met succes en zonder stagnatie wordt afgerond. Dit bereiken wij keer op keer door te werken met ons vaste stappenplan en de hoge betrokkenheid van onze Facilitaire Projectmanagers. De combinatie tussen een objectieve blik en een menselijke aanpak met hoge mate van eigenaarschap vormt ons DNA. Wij durven kritisch te kijken naar het proces en zetten daadkrachtige stappen, zonder de mens in de organisatie uit het oog te verliezen. Dit resulteert in een effectief afgerond project, waarbij een hoog draagvlak heerst onder alle stakeholders.

Hoe pakken wij het aan?

Een zo realistisch mogelijk plan is key voor elke organisatie. Bij aanvang van het project stellen wij een volledig plan op, waarin de te nemen stappen, tijdspaden, budgetten, weergave van stakeholders en taakverdeling worden beschreven. Dit vormt een juiste basis voor een efficiënt proces.

Tijdens het traject nemen wij jou als opdrachtgever voortdurend mee in de status van het project. We bespreken tijdig eventuele risico’s, zodat bijsturing of benodigde besluiten ook op tijd plaatsvindt. Op deze wijze voorkomen we mogelijke stagnatie van het project.

Om de meest effectieve aanpak na te streven, zetten wij tot slot vaak een combinatie in van een senior en medior Facilitaire Projectmanager. We gaan op deze manier heel flexibel om met back-up, maar ook met piekmomenten in benodigde inzet gedurende het proces.
 

Schakel ons in voor


Managen wij binnenkort jouw facilitair- of huisvestingsproject?
Wil je in gesprek met ons over ondersteuning bij een specifiek project, werkplekconcept, groot of klein, in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. Onze Facilitaire Projectmanagers staan voor je klaar.