Facilitair advies

Facilitair advies over de diensten en organisatie

Het facilitaire werkveld is breed en omvat veel diverse onderwerpen, van technisch gebouwonderhoud tot de klantvriendelijkheid van receptiepersoneel. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van facilitair advies voor de afdeling en alle facilitaire diensten die hierbij komen kijken. Heb je facilitair advies nodig over de herinrichting van jouw facilitaire afdeling? Of wil je een bondig advies over de aanbesteding van de schoonmaakservice in het gebouw? Onze Facilitaire Projectmanagers zijn diepgaand en breed inzetbaar.

De facilitaire dienstverlening kwalitatief en kostenefficiënt ingericht

Bij het geven van facilitair advies streven we naar kwaliteit en efficiency van je facilitaire organisatie. Jouw vraag staat hierin centraal, waarbij we de beleving van de eindgebruiker nooit uit het oog verliezen. Door de eindgebruiker namelijk als uitgangspunt te nemen gedurende het proces, komen onze Facilitaire Projectmanagers tot een advies die realistisch en bruikbaar is voor de lange termijn. Zo weet jij dat de beslissing die je uiteindelijk neemt ook daadwerkelijk positief effect heeft in de praktijk.

Facilitair advies: waar wij goed in zijn

Ons facilitair advies in facilitaire diensten en organisatie is enorm divers. De projecten waar opdrachtgevers ons bij betrekken als facilitair adviespartner zijn onder andere:

  • (Her)opzetten van de facilitaire afdeling
  • Keuze uit eigen beheer of uitbesteding van de facilitaire afdeling
  • Aanpassing van culturele zaken in de facilitaire organisatie o.a. middels coaching
  • Monitoring van huidige schoonmaakservice of aanbesteden van nieuwe schoonmaakservice
  • Aanbesteding van nieuwe facilitaire diensten of producten in veranderende kantooromgeving
  • Optimalisering van facilitaire diensten

Op zoek naar facilitair advies voor een issue in jouw organisatie?

Ook voor huisvestingsadvies en advies over werkplekconcepten schakel je ons in:

Huisvestingsadvies Werkplekconcept