Huisvestingsprojectmanagement

Projectmanagement in huisvesting

Onze roots liggen in herhuisvesting, bedrijfsverhuizingen en verhuismanagement. Het sturen en managen van een huisvestingsproject is daarom dagelijkse kost voor ons. Wij hebben uitgebreide ervaring in bouw-, verbouw-, herinrichtings- en verhuisprojecten, van de oriëntatiefase tot de initiatiefase en implementatie. Als projectpartner staan we aan de zijde van jouw organisatie om elke projectfase doordacht en effectief te doorlopen.

Jouw huisvestingsproject opgeleverd zonder meerkosten

Schakel je ons in als partner, dan blijft onze Facilitaire Projectmanager verantwoordelijk voor het gehele project van de eerste fase tot de afronding. Op deze manier ontstaat geen tussentijds verlies van kennis als gevolg van een overdracht en blijft alle informatie gebundeld bij één partij. Zo kunnen wij het project, de leveranciers en andere partijen strak aansturen en voorkomen we meerkosten voor jouw organisatie. Wij houden als het ware de helicopterview over het hele project. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over de voortgang en kun jij je focussen op de core business. Wij managen de rest. 

Waar wij goed in zijn

Onze ervaring en kennis in herhuisvesting is door de jaren heen enorm gegroeid, waardoor wij resultaat garanderen bij elk huisvestingsproject dat wij managen. Succesfactoren zijn onder andere:

  • Projectleiding: Wij nemen de volledige leiding over het project en behoeden de organisatie voor valkuilen door tijdig beslissingen te nemen.
  • Operational readiness: We zorgen ervoor dat alles op het juiste moment gereed is, zodat de medewerkers tijdens en na het proces geen enkele last hebben ondervonden bij het uitvoeren van hun werkzaamheden
  • Eén met de organisatie: Onze Facilitaire Projectmanagers werken samen jouw afdelingen en diensten als één team. Ze kijken met een facilitaire bril vanuit het perspectief van de eindgebruiker.
  • Open communicatie: Wij staan als partner dicht bij jouw organisatie en zorgen altijd voor een helder communicatiewijze over voortgang, tijdspaden, budget en potentiële risico’s.
  • Begeleiding van inkoop en leveranciers: Wij zorgen voor de beste selectie van leveranciers. Dit is namelijk veelal de sleutel naar succesvol resultaat.
  • Regievoering: Onze Facilitaire Projectmanagers staan centraal binnen de projectorganisatie en creëren als tijdelijke collega toegevoegde waarde voor het primaire proces.
  • Vertaling naar praktijk: Wij vertalen organisatieontwikkelingen naar facilitair beleid, inrichtings- of aanbestedingsprojecten of verbetertrajecten.
Bekijk onze video!

Op zoek naar een gespecialiseerde projectpartner voor jouw huisvestingsproject?

Ook voor facilitair projectmanagement schakel je ons in:

Facilitair projectmanagement Werkplekconcept