Puur Interim

Interim facilitaire inzet voor jouw organisatie

Is jouw facilitaire organisatie tijdelijk onderbezet? Of ben je op zoek naar interim ondersteuning in jouw facilitaire organisatie gedurende piekdrukte? Onze professionele en ervaren Facilitaire Projectmanagers zijn in te zetten voor veel interim facilitaire functies op diverse niveaus.

Jouw facilitaire afdeling flexibel versterkt

Van strategisch tot tactisch en operationeel – Wij versterken jouw afdeling op flexibele wijze. Onze Facilitaire Projectmanagers kunnen als kwartiermaker voor nieuwe functies worden ingezet, maar ook als tijdelijke vervanging bij zwangerschap en ziekte. Of gewoon tijdens een enorme piekdrukte en onderbezetting binnen het facilitaire team. Ook zijn we interim inzetbaar voor management en coördinatie bij facilitaire projecten. Kortom, wanneer jij behoefte hebt aan versterking van jouw facilitaire team, staan wij klaar.

Hoe pakken wij het aan?

Wij geloven in het krachtig collectief, waarbij ieder vanuit zijn eigen specialisme en achtergrond bijdraagt aan het resultaat. Zowel bij versterking van een projectteam als tijdelijke invulling van een functie, kijken wij welke kwaliteit en specialisme nodig is in jouw organisatie voor de meest effectieve ondersteuning. De Facilitaire Projectmanager die het beste in dit plaatje past, zetten wij vervolgens flexibel in als interim manager of coördinator. We kijken dus altijd vanuit de behoefte en vraag in jouw organisatie.
 

Schakel ons in voor


Ondersteunen wij binnenkort op interim basis jouw facilitaire organisatie?
Wil je in gesprek met ons over interim ondersteuning voor een specifiek project of functie in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. Onze Facilitaire Projectmanagers staan voor je klaar.