Overheid

Binnen de rijksoverheid, provincie of gemeente zijn veelvuldig vraagstukken omtrent huisvesting en herhuisvesting. Zowel intern, als extern. Onze Facilitaire Projectmanagers zijn gewend om binnen overheidsinstanties te werken en kunnen goed om gaan met de verschillende stakeholders en politieke structuren. Communicatief sterk en verwachtingsmanagement zijn steekwoorden om rust in de herhuisvestingsprojecten te behouden evenals goed doordachte nazorg met aandacht voor het individu. Hier zijn wij volledig in thuis.

Interactieve kennissessie: Huisvestingsontwikkeling bij jouw gemeente

Naast de opkomst van de anderhalve-meter economie zien wij diverse nieuwe ontwikkelingen bij gemeenten. Neem bijvoorbeeld de invoering van de Omgevingswet: Een andere manier van samenwerken die van invloed kan zijn op de gemeentehuisvesting. Wat zijn de consequenties voor de werkplekken? Het thema ‘Ondermijning’ heeft eveneens invloed op de huisvestingvisie. Zo zien we een trend ontstaan dat specifiek hiervoor samengestelde teams in aparte ruimtes worden gehuisvest. Dit vraagt iets in bouwkundige veranderingen, maar ook om een zorgvuldig communicatieplan. De inrichting van lokale servicepunten zien we tevens steeds vaker voorbijkomen. Hoe ga je hierin als werkgever om met de verplichtingen uit de Arbowetgeving?

Puur en Partners organiseert een interactieve sessie over alle nieuwe huisvestingsontwikkelingen bij gemeenten. En nog veel meer! Heb jezelf als gemeente nieuwe trends en ontwikkelingen in te brengen? Vooral doen tijdens deze sessie. Daar is deze voor bedoeld.

Save the date

Binnenkort zal de interactieve sessie fysiek plaatsvinden. Datum en locatie volgt zo snel mogelijk. Naast de eigen kennisinbreng, zit je tevens op de spreekwoordelijke eerste rij met andere facilitaire experts uit gemeenteland. Win-winsituatie, toch?

Wat kun je verwachten?

  • Interactieve onderlinge kennisdeling tussen facilitaire experts uit gemeenten
  • Praktijkvoorbeelden aan de hand van diverse casussen
  • Hands-on oplossingen
  • Een heerlijke lunch

Meld je nu aan!

Wil jij aanwezig zijn op onze interactieve sessie? Meld je dan alvast aan. Na jouw aanmelding, nemen wij zo snel mogelijk contact op en ontvang je alle informatie over de datum, locatie en overige zaken.

Inschrijven kennissessie

Met vriendelijke groet namens Puur en Partners,

Judith van der Lee | Judith.vander.Lee@puurpartners.nl | 06 - 45 66 83 82
Maaike Ligthart | maaike.ligthart@puurpartners.nl | 06 - 39 54 60 83

Onze expert voor Overheid

Maaike Van Gerven
terug