Puur advies

Advies in facilitaire dienstverlening, huisvesting en werkplekconcept

Heb je een facilitair vraagstuk waar objectief advies voor is benodigd? Wij zijn er om je te adviseren bij elk facilitaire issue in jouw organisatie. Van facilitaire diensten tot huisvesting en werkplekconcept – Onze Facilitaire Projectmanagers beschikken over diepgaande expertise die ze praktisch weten te vertalen naar jouw praktijk.

Jouw issue snel opgelost met ons praktisch advies

Of je vraagstuk nu van strategisch niveau is of van operationele aard, wij zorgen dat er zo snel mogelijk een advies als oplossing van het vraagstuk klaarligt. Wanneer jij en je medewerkers focussen op de core business, verdiepen onze Facilitaire Projectmanagers zich in het vraagstuk. Zij geven altijd een advies dat praktisch toepasbaar is op zowel korte als lange termijn en waarin alle stakeholders zijn meegenomen. Zo maak jij met een gerust hart een toekomstbestendige beslissing.

Hoe pakken wij het aan?

Een goed advies is gebaseerd op daadkrachtige analyse. Luisteren, onderzoeken en analyseren zit in onze aard. Wij denken niet alleen na over jouw vraag, maar ook over de vraag áchter jouw vraag. We bekijken de organisatie vanuit alle mogelijke invalshoeken en koppelen telkens terug met alle betrokken stakeholders. Zo komen we op efficiënte wijze tot een realistisch adviesrapport. Opgeleverd in duidelijke taal met de beste opties afgewogen.

Staan wij jouw organisatie binnenkort bij met ons advies?
Wil je in gesprek met ons over een specifiek vraagstuk? Neem dan contact met ons op. Onze Facilitaire Projectmanagers staan voor je klaar.

Schakel ons in voor

Facilitair advies Huisvestingsadvies Werkplekconcept