Onze jonge Puur Partners bepalen hun eigen koers met het Young Professional Programma

Veel impact. Veel groeimogelijkheden. En heel veel plezier. Dat is waar ons Young Professional Programma om draait. In samenwerking met Argentum organiseren we dit traineeship voor alle jonge kansrijke professionals in onze organisatie.

In twee jaar werken naar groei
Het Young Professionals Programma duurt twee jaar, waarbij we samen gaan werken aan de leerdoelen van de jonge professional. En dit gaat met heel veel afwisseling! Want naast het werken aan leerdoelen, komt ook het inzicht verkrijgen in cross selling tijdens projecten en het vergroten van het eigen netwerk aan bod. Het programma wordt altijd afgesloten met het opstellen van het persoonlijke portfolio. Die wordt uiteraard met veel overtuiging en enthousiasme aan alle Young Professionals en directies gepresenteerd.

Eigen koers bepalen
Het traineeship vormt de versnelling naar een uitdagende carrière. Zowel Argentum als Puur en Partners streeft naar het verbinden van mensen. Met elkaar en met de rest van de wereld. Gedurende de twee jaar van het programma ontdekken de jonge professionals wie ze zijn, wat ze kunnen, waar ze willen zijn en hoe ze daar kunnen komen. Ze bepalen dus hun eigen koers. Dit is wat deze traineeship zo uniek maakt. Het programma voor persoonlijke ontwikkeling is niet in steen gebeiteld; het evolueert continu.

En als de traineeship is afgerond?
Dan stopt het niet. De koers die onze professionals hebben bepaald en de carrière die ze hebben ontwikkeld, willen we ook letterlijk op koers houden. Samen kijken we welke rol het beste past bij de professional. Dus niet de rol die ze kúnnen vervullen, maar de rol die ze wíllen vervullen. Hierdoor komt het ondernemerschap tot bloei en maken ze dagelijks écht het verschil voor alle klanten en opdrachtgevers.

Na afloop van de traineeship tikt elke ‘junior’ professional tevens de status van ‘medior’ aan. Daarnaast krijgt de professional een ervaren senior uit de organisatie aangewezen als buddy. Dit is de vraagbaak en het vangnet voor alle keren dat het even te heet onder de voeten wordt. Samen kunnen we zo verder groeien, de jonge professional én de senior.