Youri gaat aan de slag met een nieuw project!


Nog maar net binnen bij Puur en Partners als Young Professional, is Youri afgelopen week fris gestart met een project. Bij een nieuwe opdrachtgever gaat hij verschillende processen uitwerken gericht op het faciliteren van thuiswerkplekken bij medewerkers.


Van levering tot voorraadbeheer
Het faciliteren van een thuiswerkplek is niet zo eenvoudig geregeld. Hier komen namelijk diverse processen bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan een leveringsproces en afhaalproces van kantoormeubilair en IT-apparatuur. Maar ook de opslag en het voorraadbeheer is van belang om het geheel beheersbaar te maken voor de opdrachtgever. In deze processen zijn daarnaast verschillende stakeholders betrokken, zoals de medewerker, de meubelleverancier en de logistiek coördinator.

Wanneer het gehele proces nauwkeurig van A tot Z wordt uitgewerkt, zorgt dit voor een juiste afstemming tussen alle betrokken stakeholders en een soepele implementatie van de thuiswerkplek. En dat is precies Youri zijn doel tijdens deze opdracht.

,,Mijn verantwoordelijkheid is om het totaalproces in kaart te brengen en alle stakeholders te betrekken bij de vormgeving ervan. Als objectieve buitenstaander is het mijn taak om goed naar iedereen te luisteren en ze ook te begrijpen. Dit om zo een procesbeschrijving uit te werken die toekomstbestendig is en voor iedereen efficiënt werkt.’’

Spannende en leerzame opdracht
Wat Youri vindt van zijn eerste project als Facilitair Young Professional? ,,Het is de eerste opdracht, waarbij ik zelfstandig werk en verantwoordelijkheid krijg om naar mijn inziens te handelen. Dit is natuurlijk altijd even spannend en aftasten, maar tot nu toe vind ik het een hele mooie en leerzame opdracht. Ik leer veel over de soorten organisaties en werkvormen, waarbij ik daarnaast mijn communicatieve vaardigheden goed moet inzetten om een juiste procesbeschrijving tot stand te brengen. Dit vind ik heel interessant!’’

 

Benieuwd naar het resultaat? Die delen we na afronding van het project op onze casepagina!