Op de werkvloer met: Erec Boer bij de Vrije Universiteit Amsterdam


Onze Facilitair Young Professional Erec is sinds het najaar werkzaam als projectondersteuner bij de Vrije Universiteit Amsterdam, via HEVO Interim. Samen met het team Realisatiemanagement is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een moderne stadscampus. Wat voert Erec precies uit op de werkvloer?

Ondersteuning bij het realiseren van een moderne stadscampus
Het team Realisatiemanagement binnen de ondersteunende dienst Facilitaire Campus Organisatie houdt zich bezig met de uitvoering van de (vervangende) nieuwbouw, herhuisvesting, bouwprojecten, functionele aanpassingen van de bestaande gebouwen, inrichting van de buitenruimte en overige facilitaire projecten, zoals de uitrol van een nieuw dienstverleningsconcept. Als projectondersteuner is Erec de rechterhand van de projectmanagers en -leiders en zorgt hij ervoor dat alles soepel verloopt tijdens het creëren van een levendige en multifunctionele stadscampus. Een campus waar enerzijds iedereen zich thuis voelt en anderzijds onderwijs en onderzoek floreren.

Als spin in het web
Van de verbouwing van de Anatomiezaal in de Medische Faculteit tot de sloop van het Wis- en Natuurkundegebouw en de afronding van de ingebruikname van het Nieuwe Universiteitsgebouw, de projecten waarbij Erec is betrokken zijn enorm divers. Tijdens deze projecten ontzorgt hij de projectmanagers en projectleiders tijdens alle fases van een project in de projectadministratie. Zo is hij verantwoordelijk geweest voor onder andere de voorbereiding van aanbestedingen, minicompetities en contractvorming.  

Als projectondersteuner zorgt Erec voor de verbinding tussen de interne en externe medewerkers binnen het projectteam, waardoor hij voortdurend functioneert als een echte spin in het web. 

Wat vindt Erec?
Erec is in ieder geval heel tevreden over de gave opdracht  bij de VU: ,,De campusomgeving is niet alleen een enorm leerzame omgeving voor mij als projectondersteuner en facilitair professional, het geeft mij ook veel voldoening om mijn steentje te kunnen bijdragen aan de moderne stadscampus uitgevoerd door de Facilitaire Campus Organisatie.’’

De eerste opdracht als projectondersteuner is inmiddels afgerond, Maar, Erec gaat nog niet weg bij de VU. Hij blijft aan als facilitair projectleider binnen een nieuw project!
 

Kom jij handjes te kort en zoek jij ondersteuning binnen projecten? Neem dan contact met ons op. Onze professionals staan klaar!