Medewerker Sara in het zonnetje


Bijna een jaar geleden stapte ze stralend ons kantoor binnen: Onze Young Facilitair Professional Sara Warbroek. Puur en Partners zet zich sterk in op de professionele en persoonlijke groei van onze young professionals in het vak en Sara is hier een sprekend voorbeeld van. Wij zetten haar even letterlijk in het zonnetje.

Een bloemlezing van de projecten waar Sara bij betrokken is geweest afgelopen jaar:

  • Bij Rozet heeft zij tijdig ondersteund bij het verhuizen van het archief van alle Gelderse kranten die bij Rozet worden bewaard. Een secure klus die ze samen met onze senior projectmanager René heeft opgepakt. Want ook op een nieuwe locatie moet het archief tot in de puntjes op orde zijn.

  • Bij het Stedelijk College Eindhoven heeft zij samen met onze senior projectmanager Gijs de verhuizing begeleid naar een nieuwe locatie. Het College dikte namelijk in van drie vestigingen naar één locatie.

  • Bij ING Amsterdam ondersteunde ze de interne projectleider bij het indikken van de huisvesting. In zeer korte en hectische tijd moesten daar diverse verhuizingen worden gecoördineerd.

  • Bij Avans Hogeschool verzorgde ze de inventarisatie van de huidige inrichting namens Ahrend.

  • De afgelopen maanden werkte ze samen met senior projectmanager René in een projectteam bij Entrea aan een huisvestingsadvies. Zij hebben hier gezamenlijk de huidige situatie inzichtelijk gemaakt en risico’s uitgewerkt.

  • En als dit nog niet genoeg is, werkt ze momenteel met onze senior projectmanager Daniel bij Philips via Brink. Samen stellen ze een nieuw spaceplan op voor het nieuwe werkplekconcept Future of Work.

Van junior naar medior
Kun je je voorstellen dat bovenstaande allemaal in minder dan één jaar plaatsvond? Deze diverse projecten, de verschillende werkomgevingen en het intensief samenwerken met senior collega’s heeft er dan ook voor gezorgd dat Sara in korte tijd is gegroeid van junior naar medior facilitair projectmanager.

,,Ik leer van elk project en van elke senior met wie ik op projecten zit. Ik krijg steeds beter zicht op de vraag achter de vraag van elke opdrachtgever en probeer hier steeds beter op in te spelen.’’, aldus een trotse Sara.

Tot slot, waarom ze zo blij is met Puur en Partners, antwoord Sara met een grote glimlach in het zonnetje: ,,We zijn een heel divers team en gaan informeel met elkaar om. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig zaken met elkaar bespreekt. Mijn droom is om binnenkort een grote verhuizing te mogen coördineren met veel verschillende stakeholders!’’

Heb jij binnen jouw organisatie een huisvestingsvraagstuk en zoek jij iemand zoals Sara? Neem dan contact met ons op!