Mooi afgerond project: Projectmanager Koen bij Kansspelautoriteit Den Haag

 

Onze (externe) projectmanager Koen van der Velden heeft onlangs een mooi project afgerond bij de Kansspelautoriteit in Den Haag. Hier was een veranderende huisvestingsbehoefte ontstaan door komst van de wet ‘Kansspelen op afstand’. Koen mocht het huisvestingstraject bij deze organisatie begeleiden als allround facilitair regisseur. 

Van ontwerptraject tot aanbesteding en fysieke verhuizing
De rol van facilitair regisseur was al van belang tijdens het ontwerptraject. Niet alleen om de facilitaire belangen te behartigen, maar ook om bij (her)huisvestingsvraagstukken te kunnen adviseren. Koen is hierbij mede verantwoordelijk geweest voor de aanbesteding van nieuw meubilair en een facilitaire partner. Op de foto is bijvoorbeeld de ondertekening te zien van het nieuwe contract met de nieuwe facilitair partner Yask.

Het thema duurzaamheid is voor de Kansspelautoriteit zeer belangrijk. Dit heeft onder andere geresulteerd in de aankoop van volledig refurbished stoelen. Hierbij is gebruik gemaakt van de kennis van F-Fort. F-Fort realiseert succesvolle duurzame transities vanuit inkoop en facilitair management. Door de nauwe samenwerking met F-Fort en de Kansspelautoriteit zijn twee aanbestedingen in de markt gezet - mét succesvol eindresultaat! 

Tot slot is Koen verantwoordelijk geweest voor de fysieke verhuizing van de Kansspelautoriteit en het terugleveren van de vloeren die op de oude locatie werden verlaten. Al met al, een mooi project om toe te voegen aan ons portfolio én die van Koen!