Puur welkom voor Bo, Miquel, Anne-Mae en Sem


In de maand mei zijn er vier nieuwe collega’s gestart bij Puur en Partners. Een puur welkom voor Bo, Miquel, Anne-Mae en Sem! 

Bo Leenderts 
Bo is één van onze nieuwe young professionals. Zij is 23 jaar en in februari afgestudeerd aan de HAN Facility Management. Facility management past helemaal bij haar. Met name het in contact zijn met veel mensen, spreekt haar aan. Er moet vaak veel adhoc geregeld worden en dan komt ze helemaal tot haar recht.  Via haar stagebegeleider kwam ze in contact met Puur en Partners en er was meteen een goede match tussen haar en ons. Bo woont sinds kort samen in Helmond. En doet in haar vrije tijd graag aan mountainbiken en wielrennen. Dat is ontstaan door het doel om vandaag (ja, echt vandaag!) de Mont Ventoux te beklimmen voor de spierziekte ALS. Dit sportieve fietsen is nu ook een echte hobby van haar geworden. Wij wensen Bo vandaag heel erg veel succes met de tocht!

Miquel Salden
Ook Miquel is toegevoegd aan onze club als young professional. Tijdens zijn studie Facility Management op Zuyd Hogeschool is hij erachter gekomen dat zijn passie en gedrevenheid ligt bij het optimaliseren van processen, het creëren van dashboards en het toepassen van performance management. Aansluitend op zijn studie heeft hij het eerste jaar werkervaring opgedaan als assistent inkoper met contractmanagement en leverancierscontacten. Hij zag verdere ambitie met de projectmatige uitdagingen bij Puur en Partners. En laat raden, hij is begin mei meteen gestart bij een internationale organisatie met de opdracht… Procesoptimalisatie!

Miquel: ,,Ik heb de eerste weken nu achter de rug en die waren boven verwachting goed, ik heb met plek gevonden en kom met veel plezier”.

En het kan geen toeval zijn, ook Miquel heeft als hobby racefietsen en komt het Puur en Partners Peloton versterken! 

Anne-Mae Holdinga
Wij hebben ook geluk met onze match met Anne-Mae. Anne-Mae heeft Facilitair Management gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en vervolgens op diverse plekken gewerkt namens een facilitair uitzendbureau. Met die ervaring op zak is ze onlangs gestart met haar eerste opdracht, waar zij een zwangerschapsverlof van een medewerker bij één van onze opdrachtgevers opvangt. Ze vindt het belangrijk om plezier te hebben in haar werk en om toe te werken naar een concreet resultaat. Als de eindgebruiker blij is met wat zij doet, is Anne-Mae ook blij. Hebben wij een neus voor sportieve mensen? Als je Anne-Mae namelijk zoekt, is ze te vinden in de sportschool. 

Sem Harteman
Tot slot is Sem gestart als onze backoffice medewerker afgelopen maand, als gevolg van de overstap van Nicole naar onze commerciële afdeling.  In Sem heeft zij een fantastische opvolgster gevonden. Sem woont samen met haar man en dochtertje in Duiven. Sem heeft Facility Management gestudeerd, maar kwam na haar afstuderen in de financiële branche terecht. Na een half jaar te hebben gereisd in Zuid-Oost Azie, heeft ze diverse projecten uitgevoerd bij financiële dienstverleners. Uiteindelijk is ze bij Puur en Partners terecht gekomen als backoffice medewerker, waar zij haar ervaring goed kwijt kan. Haar werkzaamheden bestaan uit financiële en organisatorische zaken. Het is divers en gevarieerd en dat is juist wat Sem aanspreekt. 

Wij zijn blij met deze vier nieuwe toppers en wensen ze veel puur werkplezier toe!