Sara vertelt over haar facilitaire rol bij Transavia


Eind 2022 startte Sara als facilitair coördinator bij Transavia. Een opdrachtgever en project waar wij heel erg nieuwsgierig naar zijn. Want wat voert Sara zoal uit?

De facilitaire linking pin
Sara ondersteunt de Lead Inkoop, Facilities en Support in de facilitaire dienstverlening. Daarbij is ze de linking-pin tussen de leveranciers van soft en hard services, verhuurders en interne stakeholders. De locaties waar Sara werkt zijn zeer divers: Van kantooromgeving tot hangaar en van bemanningscentra tot technische dienst op zowel ‘landside’ als ‘airside’ op Schiphol, Eindhoven en Rotterdam. 

En wat nog meer?
Daarnaast voert Sara nog een aantal andere projecten uit, zoals het realiseren van oogdouches op de technische locaties, het plaatsen van laadpalen en de implementatie van parkeren op kenteken in Eindhoven. Sinds kort is de receptie op het hoofdgebouw van Transavia weer bemand, waar Sara druk bezig is met het inrichten van de receptiedienstverlening. 

Sara: “Ik kom op plekken waar je normaal gesproken niet zomaar komt. Bij sommige dingen sta je niet stil wanneer je het vliegtuig pakt naar een fijne bestemming. Eigenlijk moet ik zeggen ‘kist’, want ook het vakjargon van de vliegwereld maak ik mij steeds meer eigen.” 

Nog een laatste leuke bijkomstigheid voor Sara: Ze slaat bij deze opdrachtgever twee vliegen in één klap. Ze pakt als een echte doorzetter de veelzijdige projecten aan én krijgt ook nog eens de kans om over haar vliegangst heen te komen. Een bevlogen klus, dus!