Samenwerkdag wordt Padel-workshop-day

Tijdens een project werken wij zoveel mogelijk bij de opdrachtgever. Zo leren we de werkwijze en cultuur van deze opdrachtgever goed kennen en worden wie sneller onderdeel van de organisatie. We geloven namelijk  dat we op die manier betere resultaten kunnen behalen, om dat we de organisatie door en door kennen. Maar, andersom leren we ook veel van onze eigen collega’s. Daarom komen we zeker één keer per maand bij elkaar tijdens een samenwerkdag. Afgelopen week werd de samenwerkdag omgeturnd tot een padel-workshop-day. 

De dag beginnen met een sportieve uitdaging
Wie ons een beetje kent, weet dat we wel van een sportieve uitdaging houden - van beachvolleybal tot een drakenbootrace. Niets houdt ons tegen om er vol voor te gaan samen. Zo ook de hype rondom padel niet. Bij TS Sprenkelaar in Apeldoorn kregen we daarom een padelworkshop. Korte uitleg hoe het werkt, de top 10 beste rally's nog even afkijken op YouTube en gaan met die ballen. 

Bij padellen gaat het om rust bewaren en beheerst de bal over het net slaan. Dus niet nét erlangs, want het net raken betekent beurt verloren. De ramen mag je gelukkig wel meenemen. We kregen allerlei oefeningen uit te voeren en na de lunch volgde er nog een competitief wedstrijdje. 

Terug naar kantoor voor een workshop PowerPoint
In heuse oranje Koningsdag-stijl, volgde op het kantoor de volgende workshop door onze PowerPoint fanaten Erec en Maaike. Soms vraakt het maar een paar simpele kliks om je presentatie er net even gelikter uit te laten zien. De tijd was kort, maar we hoorden veel 'ohhhhhh's’ en ‘ahhhhhh's’.

Kortom, met een dik certificaat en ervaring in padellen op zak was het weer een geslaagde samenwerkdag.