Alloga Nederland

Inrichting van faciliteiten in een warehouse
Alloga is een bedrijf in de pharma logistics dat gespecialiseerde supply chain-services levert in meerdere landen voor fabrikanten in de gezondheidszorg. Door het binnen halen van nieuwe klanten waren de huidige warehouses van Alloga niet meer groot genoeg om tevens de nieuwe klanten te kunnen huisvesten. Om dit toch te kunnen uitvoeren, heeft Alloga een nieuw warehouse gehuurd in Tiel. Dit was een relatief nieuw pand waar bijna geen voorzieningen aanwezig waren. 

Het project
Onze projectmanagers Bas Krottje en Daniël Holleman waren in samenwerking met HEYDAY verantwoordelijk voor de inrichting van de faciliteiten in het nieuwe warehouse. Later kwam hier ook een stuk bouwbegeleiding bij voor de oplevering. 

Het resultaat
Met de realisatie van portakabins, racking, een koelcel, toiletten, kantoorruimtes en een volledige data-installatie is het nieuwe warehouse voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor Alloga om het pand in gebruik te nemen.

Toegevoegde waarde voor klant
Alloga heeft zich als organisatie niet hoeven bezighouden met dit inrichtingsproject. Onze projectmanagers hebben alles uitgevoerd, waardoor het bedrijf zich kon richten op de core business en de dagelijkse gang van zaken.

Foto's

terug