Deli Home

Het bundelen van faciliteiten in een nieuw gebouw
Deli Home is een overkoepelende organisatie die de consumentenbranche bedient. Ze verkopen zaken als deuren, keukens, badkamers en zelfmaakpakketten voor houtombouwen die te koop zijn bij bouwmarkten. In Gorinchem bezit Deli Home een hele straat met een aantal warehouses en fabrieken. 

Onder de vlag van Deli Home vallen de vier bekende merken Bruynzeel, Skandrae, Lundia en CanDo. Deze bedrijven waren aanvankelijk in verschillende panden gehuisvest, verspreid over Nederland. 

Het project
De organisatie heeft besloten om de kantoren en de showrooms van de vier merken te gaan bundelen in een nieuw gebouw in Gorinchem. Onze projectmanager Gijs Wals was verantwoordelijk voor de verhuizing en inrichting van dit nieuwe pand. Hierbij zijn alle kantoorfuncties, showrooms van de externe locaties en twee kantoren samengebracht. 

Het resultaat
Uiteindelijk heeft Deli Home twee panden kunnen afstoten en zijn alle kantoormedewerkers nu gehuisvest in één gebouw. De saamhorigheid van alle verschillende bedrijfsculturen uit de diverse onderdelen wordt nu aanzienlijk vergroot.

Toegevoegde waarde voor de klant
Puur en Partners was namens de klant het gezicht van deze verhuizing. Alle emoties en het verleden die de verschillende onderdelen hadden, kwamen bij ons terecht. Wij stonden vervolgens als onafhankelijke partner klaar, waardoor er zakelijk en professioneel kon worden gehandeld en dit traject tot een goed einde is gebracht. 

Foto's

terug