Flynth Accountants & Adviseurs


De accountancy- en adviesorganisatie Flynth heeft onlangs Accon avm overgenomen. Dit vroeg om een heroverweging van de huidige huisvesting van diverse locaties. Onze Facilitair Project Coördinator Vera heeft de verhuizingen begeleid en gecoördineerd binnen het Facilitaire projectteam van Flynth.

Het project
Binnen het herhuisvestingstraject stonden twee grote verhuizingen centraal. De vestigingen van Flynth in Arnhem en Elst én de vestiging van Accon avm in Arnhem zouden zich gaan huisvesten op één nieuwe gezamenlijke locatie binnen het pand Rijnpoort in Arnhem. De vestiging van Flynth in Naaldwijk zou verhuizen naar een geheel nieuw pand in Maasdijk.

    Een kleine greep uit de werkzaamheden van Vera

  • Coördinatie van alle werkzaamheden rondom de twee verhuizingen
  • Onderhouden van de communicatie met het projectteam
  • Planning van de projecten en bewaking van de planning
  • Bijwonen van de bouwvergaderingen voor het nieuwe pand in Maasdijk
  • Bewaken van de huisstijl conform het huisvestingsconcept van Flynth

Het resultaat
Ondanks leveranciersproblemen en personeelstekort om materialen te plaatsen en installeren, zijn beide huisvestingsprojecten tot een goed einde gebracht volgens de planning. De daadwerkelijke verhuizingen verliepen soepel en alle medewerkers konden op de afgesproken dagen op hun nieuwe locatie zorgeloos aan het werk.

De toegevoegde waarde
Bij Puur en Partners staat menselijke waarde hoog in het vaandel. Dit heeft Vera tijdens het project bewezen. Ze luisterde continu naar alle gebruikers en toonde oprechte interesse. Ze probeerde de behoefte van de eindgebruiker zo goed mogelijk mee te nemen gedurende het traject. Als gevolg hiervan, is Vera na de twee verhuizingen nog een extra maand gebleven om nazorg te bieden bij het huisvestingsproject in Maasdijk.

Foto's

terug