Facilitaire coördinatie bij hightech multinational

De Corporate Real Estate (CRE) afdeling binnen een hightech multinational, verantwoordelijk voor het beheer van facilities en vastgoed, was op zoek naar een gedegen facilitair coördinator die wist van aanpakken. Gedurende een periode van vijf maanden heeft Leonie de facilitaire coördinatie en beheer van diverse locaties in de regio Eindhoven op zich genomen als vervanger van de facilitair coördinator binnen deze afdeling.

De taken en verantwoordelijkheden van Leonie
In haar rol als facilitair coördinator was Leonie verantwoordelijk voor het adequaat beheren van de soft services dienstverlening voor de locaties die aan haar waren toegewezen, en fungeerde ze als het single point of contact voor hard services. Tijdens de maandelijkse floormanagers meetings per locatie stemde ze de wensen en behoeften af met de floormanagers, die als gebruikers de locatie vertegenwoordigden op facilitair gebied. 

Leonie was verantwoordelijk voor het opvolgen van meldingen en storingen die voortkwamen uit het FMIS voor haar toegewezen locaties. Het merendeel van deze locaties waren huurpanden, wat betekende dat ze regelmatig contact had met verschillende verhuurders over storingen en meldingen in de panden. Om op de hoogte te blijven van wat er speelde en om zichtbaar te zijn op de betreffende locaties, voerde ze regelmatig orde- en netheidsrondes uit. 

Daarnaast hield Leonie wekelijks een operationele meeting met een leverancier om de status van lopende meldingen en aanvragen te bespreken. Samen met een team van 7 facilitair coördinatoren en 2 facilitair managers was ze verantwoordelijk voor het facilitair beheer van de soft services dienstverlening voor alle panden in Nederland.

De toegevoegde waarde
Vanwege de korte overdracht en de omvang en complexiteit van de organisatie was er behoefte aan iemand met ervaring en een stevige aanpak. Voor Leonie lag de uitdaging binnen deze functie in het effectief organiseren van de workload, waarbij het stellen van prioriteiten van cruciaal belang was.

Dankzij haar juiste kennis, ervaring en mindset heeft Leonie zich snel vertrouwd gemaakt met de werkwijzen, processen en systemen. Hierdoor kon ze vanaf het allereerste moment actief deelnemen aan teamoverleggen en waardevolle input leveren. Dit werd zeer gewaardeerd door de opdrachtgever.

“Leonie was heel snel up and running en heeft vanaf dag één goed meegedacht in oplossingen voor onze facilitaire uitdagingen.”

Foto's

terug