Lime Micromobility

Lime, verhuurder van micromobiliteit (o.a. elektrische stepjes), heeft in een jaar tijd in praktisch alle grote Europese steden services uitgerold. Na deze enorme groei is eind 2019 een wereldwijd project gestart om alle locaties te auditen op het gebied van arbeidsveiligheid en ongevallenpreventie. Dit zodat al deze nieuwe locaties én de organisatie voldoet aan alle verschillende lokale wet- en regelgeving.

Voor dit project is een multidisciplinair team met projectmanagers samengesteld dat op afstand de wereldwijde EHS-audit begeleidde. Binnen dit team was onze projectmanager Rob Leenders de projectverantwoordelijke voor het plannen, uitvoeren en opvolgen van actie items van de audits binnen de regio Europe, Middle East & Afrika (EMEA), die circa 60 locaties omvat. 

Na de uitrol van de audit zijn alle locaties binnen de gegeven tijdlijn geauditeerd en zijn de geïdentificeerde actiepunten opgevolgd. Enkele voorbeelden zijn onder andere: het opzetten van trainingen, SOP’s, gevaarlijkstoffen register, PBM-matrix en het implementeren van ondersteunende contracten voor het operationeel personeel. Dit gebeurde in een zeer energieke en snel veranderende scale-up omgeving. Deze energie in de organisatie heeft samen met een nauwe samenwerking met de stakeholders in de US en lokale operations managers geholpen om de ambitieuze deadline(s) te behalen.

“Rob heeft ons geholpen om onze strategie- en processen voor Environment, Health & Safety op te stellen en uit te bouwen voor de EMEA regio. Vooral zijn gestructureerde manier van aanpak, oog voor detail en volhardendheid werden erg gewaardeerd. Rob is van grote toegevoegde waarde geweest voor Lime in een periode van sterke groei en daarvoor zijn wij hem zeer dankbaar.”

Eric Legerstee - Head of Real Estate & Facilities EMEA

 

Foto's

terug